Nieuwste quilt

Zoeken in het aanbod

Contact

Liesbeth van der Hilst

Van Beuningenlaan 12
3953 BR Maarsbergen
0343-431988

 

Of stuur een e-mail.

Introductie

Mijn naam is: Liesbeth van der Hilst.portret


Vanaf 1985 heb ik vele workshops in patchwork en quilten gevolgd bij Ineke Vaillant en Laura Strating. Vroeger deden we alles met de hand; tegenwoordig is veel patchwork ook goed met de naaimachine te doen. Alle ervaring komt goed van pas bij het geven van advies ten aanzien van quiltwerk. Met de naaimachine, maar ook met de hand. Sinds 2006 staat een Gammill longarm machine tot mijn beschikking. Lessen volgden in Amerika, Duitsland en Ierland om de verschillende technieken onder de knie te krijgen.
Ik werk niet met computergestuurde patronen, maar stuur de machine handmatig. U kunt kiezen uit verschillende patronen of werk uit de vrije hand. Het is ook mogelijk zelf patronen te tekenen en op maat te maken. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid Uw quilt te laten rijgen, als U met de hand wilt quilten. Combinaties hand en machine komen ook voor.
Uniek is de samenwerking met Marjolein de Beurs. Zij borduurt etiketten in de kleur van de quilt en met een door U gekozen tekst.
Indien nodig  help ik ook bij het afwerken/repareren van de top, of het aanzetten van een border.
Het bespreken met U van al die mogelijkheden kost veel tijd, maar dat vind ik zo belangrijk!! U moet tenslotte een goede keuze kunnen maken en de quilt ook met een gerust hart achterlaten.
De wachttijd houd ik zo kort mogelijk.